Het lijkt stil voor de storm…

door buikberg

We krijgen blijkbaar reclamaties dat het zo stil is op onze blog ;-). Wel ja, die stilte is maar schijn hoor. Enerzijds is er weinig tuinnieuws te rapen de laatste weken, of beter gezegd, we hebben gewoon geen tijd voor enig tuinnieuws. De bouw daarentegen, die gaat full speed vooruit om toch iets of wat comfortabel te zitten voor ‘le moment supreme’. En het lijkt aardig te lukken, hoewel het toch vreselijk druk is met zowel werken als geregel allerhande. Verslag daarvan krijgen jullie hopelijk eindelijk eens tijdens ons zwangerschapsverlof (dan hoop ik onze tweejarige achterstand op de bouwblog wat weg te werken ;-)).

Maar kijk, toch nog een tuingerelateerd nieuwtje te melden: ons rietveld en onze vijver/poel zijn uitgegraven en van fijne blauwe Ardense klei voorzien (de grondwerker vond dit laatste iets minder prettig :-)).

img_4884

img_4892

img_4894

Nu nog de verbindingsbuizen leggen, de lava laten komen, en dan misschien nog de plantjes erin (we moeten dringend ons licht eens opsteken bij ecoflora of dat nu nog wel kan). En dan kunnen we binnen zoveel afvalwater produceren als we willen! (grapje ;-))